Vissza a HKK Toborzás főoldalára

A székesfehérvári bemutatók helyszíne a Főnixcsarnok szerepjáték klub (8000, Deák Ferenc utca 37.), ahol nyugodt körülmények között, egy kifejezetten erre specializálódott üzletben ismerkedhetsz meg a HKK-val, olyan emberek társaságában, akik szintén érdeklődnek a hasonló játékok iránt.


A következő bemutató időpontja:

2015. december 18. (péntek), 15 óra

Megközelítés:   Térkép

Részvételi szándékodat kérjük mindenképpen jelezd a hkktoborzas (kukac) beholder (pont) hu címen, hogy a létszám ismeretében felkészülten várhassunk benneteket. Nem kötelező természetesen egyedül jönnöd. Sőt: mindenkit bátorítunk arra, hogy barátait is hívja nyugodtan, hiszen ismerős arcokkal űzve még nagyobb szórakozás a játék!

      További várható időpontok: január 8.

Amennyiben megtetszik a játék, és úgy döntesz, hogy azon nyomban bele is kezdenél, akkor a kipróbálást követően akár rögtön meg is vásárolhatod tőlünk első paklidat. Az Alfa pakli csomagok kifejezetten a kezdő játékosok számára készültek, hiszen előre összeállított paklikról van szó, melyek (az egy darab ritkát leszámítva) nem véletlenszerű lapokat tartalmaznak.

A Túlélők Földjén a különféle szörnyek mellett rengeteg humanoid lény is kószál, ezek a kalandozók pedig számos különböző fajt képviselnek, legyen szó emberekről, elfekről, vagy éppen kobuderákról. Pakliddal ezeket a lényeket küldheted harcba, és akár mágikus erejű fegyverekkel is erősítheted őket.
Az orkok nem mondhatók túlságosan intelligens teremtményeknek, a különféle harceszközök használatát azonban jól megtanulták, és beleivódott ösztöneikbe. A pakli villámgyorsan kiterül, így már a játék legelején komoly fejtörést fog okozni az ellenfélnek az orkok hada - hát még akkor, ha kedvenc fegyvereiket is rájuk aggatod.
A sárkányoknak parancsolni nem egyszerű feladat, akinek azonban sikerül, óriási hatalomra tehet szerint, hiszen ezek a tiszteletre méltó repülő szörnyetegek szinte bármilyen teremtményt képesek egyedül elpusztítani. Tűzleheletükkel és erős képességeikkel pillanatok alatt felperzselnek bárkit és bármit.
A vérszívók serege nem feltétlenül gyorsaságáról híres, a vámpírok elpusztítása azonban annál nehezebb feladat. A rengeteg gyógyulás egy szó szerint "szívósnak" tekinthető paklit eredményez, amely akár az ellenfél lényeit is képes átcsábítani ebbe a gonosz élőhalott-seregbe.
Vissza a HKK Toborzás főoldalára

© Beholder Kft., 2015
Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.